Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Lávakő ékszerek, bizsuk

A lávakő, ahogy a neve is mutatja, megszilárdult vulkáni láva. A porózus, lyukacsos felületét a hűlő lávából kiáramló gőzök alakítják ki.

Gyakori és nagy mennyiségben előforduló kőről van szó, főként a tengerek, óceánok mélyén található meg belőle. Ékszer-alapanyagként általában a fekete követ tekintjük lávakőnek, de egyébként rengeteg féle változatban fordul elő, hiszen mondhatni ahány vulkán, annyi különböző lávakő.

Ezoterikus értelemben a lávakő az azt létrehozó hatalmas, nyers energiákat testesíti meg. Az erő és biztonság köve, amely lehetővé teszi a stabilitást a gyorsan változó, kiszámíthatatlan világunkban. A tűzből formálódó kő ezen kívül még az újjászületést, megújulást is szimbolizálja. Érdemes akkor is viselni, ha úgy érzed, túl alacsony az energiaszinted.

Gyakran használják masszázskőként, de ékszer alapanyagként is kiváló. Szerkezeténél fogva alkalmas arra is, hogy esszenciális olajjal átitatva viseljük, így annak a hatása is élvezhető az ékszer szépsége mellett.

Horoszkóp: sok csillagjegyhez illik, legjobban talán a szüzekhez. 

Tartalomhoz tartozó címkék: címkék