Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ma van a szülinapom-pom-pom-pom!

 

Valójában igazából holnap – pénteken. Sőt, a zenzero Facebbok oldalának is, ugyanis egészen pontosan három éve indítottam el az oldalt. Akkor még csak vágytam és reméltem, hogy ilyen szuper közösség jön majd létre és benneteket is ennyire érdekelni fognak az ásványok.

 

Ha már ilyen jeles napunk van, arra gondoltam, a hétvégén ünnepelhetnénk is. Így április 8 és 11 között leadott rendelések esetén már 2990 forint rendelési érték felett

INGYENES A SZÁLLÍTÁS!

Ez a kedvezmény automatikus, minden szállítási és fizetési módra érvényes, ha a rendelés végösszege eléri a 2990 forintot összértéket.

 

Plusz kedvezményt is igénybe vehetsz, ha 5990 forint felett vásárolsz. Ez esetben egy

20 % KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ KUPONKÓDOT

adunk neked, amellyel akár a már akciós termékekre is további 20 százalék kerül levonásra. A pénztárnál a „kuponkód felhasználása” rubrikába írd be ezt:

16aprilis8

A rendszer automatikusan számítja a kedvezményt, ha a rendelés végösszege eléri az 5990 forintot. Ha bármi gondot támadna ezzel kapcsolatban, nem sikerül beváltani a kupont, akkor is add le bátran a rendelést és megjegyzésben, e-mailben jelezd a problémát, így is figyelembe fogjuk venni.

 

Fontos infó: a csomagokat április 12-én fogjuk feladni.

 

Remélem ezekkel a kis meglepetésekkel sikerül hozzájárulnunk, hogy neked is csodás, színes, vidám tavaszi napjaid legyenek.

 

Kern Ági

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció