Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
600 Ft
Menny.:db

Mahagóni obszidián marokkő

Ár:
600 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: D02217mo

Leírás és Paraméterek

Az obszidián kirobbanó energiái elférnek a zsebedben is. 

Egy gömbölyded, jó fogású, simára és simogatóra csiszolt marokkőre neked is szükséged van! Ezeket a viszonylag kis méretű, ám gyönyörű, csiszolt ásványdarabokat dekorációs célra találták ki. Helyezd ezt a kristály darabot az íróasztalodra, az éjjeli szekrényedre vagy oda, ahol sokat tartózkodsz napközben. Így folyamatosan gyönyörködhetsz majd a természet eme kivételes alkotásában. Akár a zsebedben vagy a táskádban is elfér, így akár egész nap veled lehet. 

Ezoterikus tekintetben az obszidián varázslók kövének számít. Fényesre csiszolt felületét az aztékok és mayák tükörként is használják és úgy hitték értő szemeknek megmutatja a jövőt. Mivel segít felszínre hozni a rejtett dolgokat, ezért óvatosan bánj vele, nehogy olyasmivel szembesülj, amit nem tudsz kezelni.

A mahagóni változat a vöröses színével valamivel gyengédebb iránymutatást ad, mint a fekete obszidián, de ugyanolyan erős védelmet ad a negativitással szemben. 

Méretek 1,5x2 cm
Az ár egy darabra vonatkozik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!