Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Májusi készletfeltöltés, 2018

Rengeteg üzenetet írtatok mostanában, hogy mikor lesz ez vagy az, amit kinéztetek a webshopban, de éppen nem volt készleten. Én pedig mindig a türelmeteket kértem.

Nos, végre megérkezett! Most tényleg minden itt van, ami csak kellhet a legbohémebb nyári terveidhez.

Vegyük sorra, hogy miből válogathatsz:

- Kétcsúcsú medálok:

Nálunk van az ország legszélesebb választéka ebből a fajta medálból. Jelenleg 26 különböző fajta között tudtok válogatni ásványból és üvegből, gyakorlatilag minden létező színben.

- Álomfogós ékszerek:

Ha nyár, akkor fesztiválok. Ha fesztiválok, akkor álomfogós, bohémságos ékszerek – nyakláncok és fülbevalók ásványgyöngyökkel. Sőt, új változatban már bojtokkal is :)

- Csakra ékszerek:

Ha valami mélyebb tartalmat is keresel, akkor ajánlom figyelmedbe a csakrákat ásványok formájában szimbolizáló ékszereket. Medálokat és karkötőket egyaránt találsz nálunk.

 

- Karkötők:

A nagy melegben a legjobb érzés egyébként néhány hűvös követ a csuklódra simítani. A legtöbb karkötőnk csak ásványokból készül, nem tartalmaz fém alkatrészeket és a gumis damilnak köszönhetően rendkívül kényelmesek. Tudom, hogy nagyon nehéz az 50-nél is több fajtából választani, ezért mindig halmozz egymás mellé 2-3 darabot!

- És természetesen: gyűrűk

Sokaknak hiányoztak az ásványos gyűrűk, így most jött is néhány. Nem túl sok, de szinte biztos vagyok benne, hogy így is tudsz választani magadnak új kedvencet.

 

Remélem, hogy tényleg benne volt ebben a készlet feltöltésben minden, amire vágytál. Ha mégis van olyan termék, ami kimaradt – nagyon kérlek írd meg nekem és haladéktalanul intézkedni fogok.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír