Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Malachit ásvány hatása

Ha úgy érzed, elakadtál az életed valamely területén, a malachit segíthet neked. Már évszázadok óta a változások kövének nevezik és mindig ott hívják segítségül, ahol valamely nagy erők hatására van szükség. Az alpesi országokban például vajúdó nők támogatására használták a zöld kőkől faragott kereszteket. A bölcsőkre függesztett kristályt pedig a rontás távol tartására használják mind a mai napig. 

Ha neked is változtatásra van szükséged, egyszerűen csak hord magadnál. Nem kell feltétlenül hinned benne. A zöldnek ez a mágikus árnyalata megnyugvást hoz és erőt ad már akkor is, ha csak ránézel. Ha időt szánsz rá és elkezded tanulmányozni az ásványban futó világosabb-sötétebb vonalakat, akár azt is megfejtheted, hogy a te utad hova vezet, merre kell kanyarodnod ahhoz, hogy elérd a céljaidat. A szét és összetartó vonalak minden darabon másfelé vezetnek, a kő minden oldalán másféle rajzolatot adnak ki. 

Vigyázz azonban! Ennek a kőnek nagyon erős a hatása! Óvatosan bánj vele és csak olyasmit "engedj meg neki", amire biztosan képes leszel. És ha egyszer, minden előjel nélkül darabokra törik a köved, biztos lehetsz benne, hogy egy nagy veszélyre szeretné felhívni a figyelmedet.