Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért csinálom?

Azt valahol mindig is tudtam, hogy szép dolgokkal, lehetőleg hordható szép dolgokkal szeretnék foglalkozni. Aztán az írás, a szavak úgy tíz évre elraboltak a divattól. A kristályok vonzásának viszont nem tudtam túl sokáig ellenállni. Minden ásvány Föld anyánk teremtménye és mint ilyen mindegyik egészen különleges. Miután már felhalmoztam belőlük úgy két életre való mennyiséget, rájöttem, hogy ideje ezzel foglalkoznom. Így tulajdonképpen az ásványok választottak engem, ők akarták, hogy nektek is megmutassam milyen varázslatok rejlenek és csalogathatók elő nyers valójukban. 

Most már azért is csinálom, mert vagytok TI! Bizony. A lelkes leveleitekkel, fotóitokkal, e-mailjeitekkel. Aztán az a sok fantasztikus nő a Facebookon meg az Instagramon! Élvezem ezt a virtuális létet, az így épülő kapcsolatokat.

És amikor odajöttök a vásárokon és beszélgetünk - az számomra egészen különleges élmény! Szóval miattatok és nektek csinálom. Amikor egy fiatal lány ráveszi a láthatólag legszívesebben máshol lévő apukáját, hogy kísérje el egy ásványbörzére, hogy élőben is megtapogathassa a kinézett hegyikristály medált. 

És még azért is csinálom, mert az online világ hihetetlen szabadságot biztosít. Amikor az oviban beüt a krach és a gyerek nem hajlandó ott maradni, akkor azt tudom mondani, hogy oké. Ma inkább elmegyünk egy nagyob bicajozni a Duna partra. Útközben leadjuk a rendeléseket, hogy repüljenek hozzátok, aztán meg szabadok vagyunk és kiélvezzük a tavasz minden pillanatát. Így nem maradok le a gyermekeim gyerekkoráról és inkább dolgozok néha éjszaka, hogy nappal velük legyek. 

 

Az Év Anyavállalata versenyen sorstársaim indultak: kisgyerekek mellett vállalkozó anyukák. Ha tetszik neked amit és ahogyan csinálok, kérlek szavazz rám, Kern Ágira itt: http://www.gazdagmami.hu/az-ev-anyavallalata-2015#4 Figyelem! Mindenki csak egyszer szavazhat egy személyre és előfordulhat, hogy meg kell erősíteni a szavazatot. Kösziiiii!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír