Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Miért érdemes tőlünk rendelni?

1. Mert mi egy valós, Magyarországon bejegyzett vállalkozás vagyunk, aki betartja az itthoni törvényeket. Ha nem tetszik, amit rendeltél, bármi gondod, bajod, problémád lenne vele, két teljes hétig bármikor visszaküldheted és mi mindent megteszünk, hogy Te elégedett legyél és sokáig viselhesd a zenzero bohémságodat.

2. Ez azt is jelenti, hogy kifizetjük az adókat és a vámokat. Lehet, hogy ez neked nem fontos, hiszen ettől „drágább” lesz a termék, de mi szeretünk a szabályok betartásával játszani.

3. A zenzero webshoppal bármikor egyszerűen és magyarul veheted fel a kapcsolatot.  Válaszolunk az e-mailedre, Facebook üzenetedre, hozzászólásodra.

4. Láthatod, hogy bloggerek és lelkes vásárlók viselik és szeretik a termékeinket, így tudhatod, hogy nem kapsz tőlünk zsákbamacskát. Nézd meg ezt a gyűjteményt itt, a Facebookon, vagy kövess az Instagramon.

5. A design vásárokban és ásványbörzéken személyesen is megismerkedhetsz velem és segítőimmel. Élőben megnézheted, felpróbálhatod és megtapogathatod az ásványos ékszereinket. Ezen kívül hétköznap már három boltba is besétálhatsz egy kis  ízelítőért a kínálatunkból.

6. A csomagod a rendeléstől számítva akár más másnap átveheted a futártól! Nem kell két-három hónapot várni a postát lesve és izgulva. És biztos lehetsz benne, hogy senki sem fogja lenyúlni a bankkártya adataidat, hiszen nálunk utánvétellel is fizethetsz. Ráadásul nincsenek rejtett, utólag felmerülő költségek, hiszen pontosan annyit kell fizetned, amennyit kiírunk a webshopban. 

7. Azt sohasem tagadtam, hogy az ásványok nagy része Kínából, Brazíliából, Dél-Afrikából és az Egyesült Államokból érkezik. Megbízható nagykereskedésekkel és ásványkereskedőkkel dolgozunk együtt, így lehet a zenzero kínálata egyedülálló Magyarországon, különösen, ami a nyers kristályokat illeti.

8. Nagyon-nagyon szeretnék több magyar ásványt is forgalmazni, de sajnos országunk nem éppen a bányaiparáról híres. Kínálatunkban így is felkerült az itthoni hegyekből származó hegyikristály, achát és kék kalcedon. Ezeket ráadásul magyar mesterek csiszolják és készítik el a foglalatukat nagy szakértelemmel és szeretettel.

9. Való igaz, hogy a zenzero kínálata nem kizárólag kézműves ékszerekre épül. Ezeket egyébként egy külön fiókba rendeztük, így te is pontosan fogod tudni, mi az az ékszer, ami teljesen egyedileg készül Neked.

10. Imádom az egyedi, nyers, csiszolatlan ásványokból készülő ékszereket. Valójában ezért csinálom ezt az egészet. De ha mivel a zenzero bohémságok háza táján TE vagy a legfontosabb, ezért kínálatunk úgy alakul, ahogy te szeretnéd. Olyan termékek után kutatunk folyamatosan, amit te szeretnél viselni. Reméljük sikerrel :)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ásványok egyedi, kézműves