Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mit NE CSINÁLJ a bizsukkal?

Oké, hogy a bizsuk olcsók, rövid ideig divatosak, de azért nem értéktelenek! Mivel nem nemesfémből készültek, általában sokkal érzékenyebbek a környezeti hatásokra.
Oké, hogy a bizsuk olcsók, rövid ideig divatosak, de azért nem értéktelenek! Mivel nem nemesfémből készültek, általában sokkal érzékenyebbek a környezeti hatásokra.

-------------------------------------------------------

Ezek a legnagyobb BIZSU-GYILKOSOK:
...
#1 Ne dobáld! Ha leesik a kőre, betonra - bizony eltörik.

#2 Ne ráncigáld, erőltesd, feszegesd! Ha nem bánsz vele finoman - szétjön, elszakad.

#3 Ne hagyd a napon! Ha kiteszed az ablakba, ott felejted a napon a kocsiban - az UV fény elintézi, hogy ne legyen többet kedved felvenni.

#4 Ne menj vele termálvízbe, tengerbe! Mielőtt ilyen helyekre mész, inkább vedd le őket és nem fognak elszíneződni.

#5 Ne dobd csak úgy be a feneketlen táskád aljába! Vagy aztán ne csodálkozz, ha a fülbevaló fele elveszik, a csat eltörik, a lánc szétjön.

#6 Ne add oda a gyerekednek! A bizsu nem gyerekjáték - egyrészt tönkremegy a kis kezek behatásaitól, másrészt akár veszélyes is lehet a picikre, ha a szájukba veszik, fülükbe, orrukba dugják a kis darabokat.

-----------------------------------------------

És most valld be! Te hogyan bánsz a bizsujaiddal? Melyik bűnöket követed el a fentiek közül? Hogyan gyilkolod kedvenc csecsebecséidet?
 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tetszett? 

Nem értesz egyet vele?

Szólj hozzá a témához a Facebook oldalunkon!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tartalomhoz tartozó címkék: hír