Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Most akkor mikor is van az a bizonyos Black Friday?

Amerikából indult az őrület, a karácsonyi bevásárlás kezdetét jelző nagy leárazásokkal, de időpontja körül minden évben nagy zavar van. Ráadásul egy éve már Magyarországra is begyűrűzni látszik, amióta több nagy kereskedő is hatalmas akciókba kezdett erre a napra. 

Igen ám, de mikor van ez a nap? Elvileg "hivatalosan" 2015-ben november 27-én lenne a Black Friday. De. Már itthon is sok cég egy héttel előre szalad, így már 20-án is csalogatják a vevőket. A tengeren túlon sem csak péntekre terveznek, már karácsonyig szinte minden napra újabb és újabb ajánlatokkal bombázzák a nagyérdeműt. 

Nos, és akkor jön egy nagy levegő. Mivel mi csak egy pici, de nagyon lelkes ásványvadász webáruház vagyunk. Nem is tudunk szembe szállni a 70-90 százalékkal dobálódzó akciókkal. Kitaláltunk viszont valamit, ami neked is tetszeni fog. Holnaptól folyamatosan teszünk fel a webshopba olyan csomagokat, amelyek ára igencsak kedvező. Így nem csak egyetlen napod van rendelni, hanem bármikor megszerezheted a kedvenceidet. Egyetlen dolog miatt lesz érdemes sietni, illetve gyakran figyelni az oldalra, mivel ezek a csomagok csak a készlet erejéig lesznek elérhetőek, így mégis előfordulhat, hogy lemaradsz róluk, mert mások gyorsabbak lesznek. :)

 

A kedvező ajánlatokat a szettek kategóriában keresd!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció