Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Neked van saját amuletted?

Neked van már saját amuletted? Mi az az amulett és miért érdemes választanod egyet magadnak vagy valakinek, aki fontos számodra?

 

Az amulett egy apró kis tárgy, ami elkísér a mindennapokban. Egy olyan apróság, ami valami miatt fontos a számodra. Olyasmi, amit jó kézbe venni, amit jó magadnál tudni. Ami segít, ha bajban vagy, ami utat tud mutatni, ami szerencsét hoz a mindennapokba. Vagy egyszerűen csak jó érzést ad, ha veled van. 

Az amulett akkor a leghatásosabb, ha kapod valakitől, aki feltölti energiával. Ez hétköznapi nyelven azt jelenti, hogy az illető gondol rád, amíg kiválasztja, esetleg egy kedves üzenet kíséretében pozitív gondolatokkal látja el az amulettet. 

Persze saját magadnak is választhatsz egy ilyen tárgyat. Tarthatod az íróasztalodon és időnként rápillanthatsz. Tarthatod a zsebedben vagy a táskádban és megszoríthatod, ha valami zűrös helyzetbe kerülsz. Vagy a nyakadba is akaszthatod, így már egy jópofa kiegészítőt varázsolva magadnak belőle. 

 

 

Ha van kedvenc köved, kristályod akkor könnyedén választhatsz az alábbi kis üvegcsék közül. Szinte minden fontosabb féldrágakövet el tudjuk hozni neked, csak írd meg üzenetben, hogy melyiket viselnéd legszívesebben. Jelenleg ezek vannak nálunk raktáron:

- Achát (bézs-barna-szürke)

- Amazonit (világos zöld)

- Ametiszt (halvány lila)

- Hegyikristály (áttetsző, színtelen)

- Obszidián (ezüstösen csillogó fekete)

- Krizokolla (zöld-barna-türkiz)

- Ónix (fekete)

- Rózsakvarc (áttetsző rózsaszín)

- Türkinit (türkiz színű)

 

 

Válassz egyet magadnak vagy add ajándékba annak, akinek szüksége lehet rá! Aktuális választékot nézd meg itt és rendelj egyet! http://www.zenzero.hu/nyaklancok_81/amulett_apro_kovekkel_toltott_uvegcse_353

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ásványok