Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nyáresti outfit

Egész napos strandolás után bemenni a városba, sétálgatni, fagyizni és naplementét nézni... Csak legyen Balaton, legyen tengerpart, legyen a Duna, csak legyen víz, legyen meleg... csak legyen nyaralás!

Nyáron imádok fehéret hordani, rengeteg fehér pólóm van, és már fehér nacit is fel merek húzni. Ha jó a szabása, akkor nem kövérít. (annyira) A fehér színt egyébként mintha a lebarnult bőrhöz találták volna ki, nagyon jól kiemeli azt. Mostanában még a körömlakkomat is szívesen választom a világosak közül, aztán persze teszek rá egy csillogó réteget is, csak a móka kedvéért. 

A blúzom könnyed, lágy anyagból készült, elég hosszú és bő is, hogy egy pillanatig se legyen feszengős érzés viselni. Kényelmes, de mégis csinos. 

A nagyon egyszerű nadrág-blúz párosítást mellé kell egy igazi főszereplő is: a Lengyel Zsuzsi táska! Ez a táska legalább 3 módon hordható: félbe hajtva kistáskaként, aztán hátizsákként és keresztben átvetve, amolyan futártáskaként is. Egyik oldala három ezüstös-szürkés csíkkal csillog, másik oldalán pedig a türkízes-mentás árnyalatok váltakoznak. A pántok és kapcsok viszont sötétlilák. Szerelem a javából!

Kiegészítőként természetesen zenzero bohémságokat választottam. Egy howlit gyöngyös és kétcsúcsú medálos láncot, egy egyszerű howlit fülbevalót és három kedvenc karkötőmet. A szodalit, howlit és hegyikristály szerintem tökéletes nyári együttes. Középkék, hófehér és áttetsző csillogás. Szinte minden nap viselem közülük legalább az egyiket. Megnyugtatnak, és mégis energiával töltenek fel. 

És nem lennék én, ha a cipőmre, azaz az szandálomra nem vesztegetnék néhány szót. A Wink márkát korábban egyáltalán nem vettem észre, teljesen véletlenül akadtam rá egyik boltjukra a Deák tér közelében. Külön öröm, hogy kiderült, hogy ezeket a cipőket is magyar tervezők álmodják meg. Már őszre is szemezek pár darabbal a kínálatukból.

Ez a türkízesen csillogós szandál is nagy szerelem lett, bár az első pántja lehetne még szélesebb, hogy még kényelmesebb legyen, így is elég sokat tudok benne sétálni. 

Karkötők és nyaklánc: zenzero.hu

Blúz: Zara

Nadrág: Mango

Cipő: Wink

Táska: Lengyel Zsuzsi

Remélem tetszett az összeállításom... Igen, tudom, hogy a sminkkel még szöszölhettem volna egy kicsit, de nyáron nem tudok túl sok kencét az arcomon elviselni. ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat színek