Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Outfit-poszt: Nana's Fashion tunika

Ez a felső (merészebbeknek ruha) elsősorban színével fogott meg. Aztán megtapintottam a gyakorlatilag gyűrhetetlen, mégis pihe-puha anyagát és már bele is szerettem. Az meg külön plusz pontot jelentett, hogy S-es méretű létére még rám is pont jó volt. 

Ez a szerelembe esés pár perc alatt játszódott le aznap, amikor megnyitott a Nana's Fashion boltja a Székely Mihály utcában. Már ezer éve nézegettem Nana divatblogját és nagyon tetszett az általa tervezett kollekció is. 

Az apró bolt csurig a pasztellnél leheletnyivel erősebb színű ruhákkal. Meg egy kis fekete és fehér eleganciával. Nagyon egyszerű vonalak, alakot hangsúlyozó formák. Nem nehéz választani, szerintem ezek tipikusan azok a ruhadarabok, amik mindenkinek jól állnak. 

Alig vártam, hogy zsákmányomat felavathassam. Bár lehet, hogy ez tulajdonképpen egy hétköznap is hordható ruhadarab, irodába bejárósoknak például, én egy névnapünneplős vacsorán viseltem. Az erős barackhoz feketét társítottam, de hófehérrel vagy bézzsel is jó lenne. Ha nagyon-nagyon merész lennék, esetleg valami padlizsánlilát is el tudnék képzelni hozzá. De inkább biztonsági játékot játszottam és csudajól éreztem magam így. 

A kedvenc részletem egyébként a nem túl mély, de mégis izgalmas hátkivágás. Ettől valahogy még könnyebb nőnek érezni magam. :)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat színek