Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Péntek 13 és telihold - jó alkalom a jóslásra

A mai teliholdas éjszakára, amikor péntek is van és 13-a is, érdemes egy picit jobban rákészülni. Jósolni, kérdezni fogunk és válaszokat kapni. A válaszokat pedig mindenki magában keresse. Ha úgy érzed, hogy egy felsőbb hatalomtól kell segítséget kapni, tőle kérd, de én úgy hiszem, hogy a saját tudatalattid fog irányt mutatni az utadon. 

Amire szükséged lesz: Egy kör. A végtelenség és a telihold szimbóluma. Legyen ez egy kör alakú tál, egy homokba rajzolt karika, egy krétarajz vagy egy vonal egy papírlapon. Ahol neked kényelmes. 

Válaszd ki a köveket, amelyek segíteni fognak neked. Választhatsz egy maréknyi apró kristálygyöngyöt, nagyobb marokköveket vagy a kirándulásaid során gyűjtött kavicsokat is. Legalább 3 darabra szükséged lesz. 

A legjobb, ha a jóslást holdfénynél végzed, ez is segít kizárni a külső körülményeket. Vagy vonj magad gyertyafényből óvó kört. 

 

Így jósolj a kövekkel:

1. Teremts magad körül rendet és csendet. Zárj ki minden zavaró körülményt. 

2. Abba a kezedbe fogd a köveidet, amellyel írsz, amelyik kezed az erősebb. 

3. Most hunyd be a szemed. 

4. Néhány pillanatig tanulmányozd, hogy milyen érzéseket keltenek benned a kezedbe fogott ásványok. 

5. Felejts el minden mást és töltsön ki az a kérdés, amelyben iránymutatást szeretnél kapni.

6. A köveked szórd/dobd a körbe.

7. Nézd meg mit üzennek: Hol helyezkednek el? Középen? Szétszórva? Egymástól távol vagy egy kupacban? Harmonikus vagy kaotikus képet festenek? Melyik kristály ötlik először a szemedbe? Miért?

A válaszokat senki sem mondhatja meg neked előre, ezekre csak te tudhatod a válaszokat. A kövek csak segítenek kitisztítani a képet. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ásványok