Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
2.840 Ft
Menny.:db

Pirit kocka

Ár:
2.840 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: D057

Leírás és Paraméterek

A bolondok aranya, az alkimisták kedvence: varázslótanoncoknak és boszinak kötelező kellék!

Ezeket a közepes, kézbe fogható méretű, ám gyönyörű, nyers darabokat dekorációs célra találták ki. Helyezd az íróasztalodra, az éjjeli szekrényedre vagy oda, ahol sokat tartózkodsz napközben. Így folyamatosan gyönyörködhetsz majd a természet eme kivételes alkotásában. 

A piritet a bolondok aranyaként is nevezik, mivel hasonlít az aranyra, de valójában vas-szulfid ásvány. Régebben tűzkőként, tűzcsiszolásra is használták, ezért úgy hitték, hogy tűz lakik benne. 

Ma az önismeret ásványaként tekintenek rá, amely segít felszínre hozni a valós énünket. 

Nem érdemes hosszabb ideig hagyni, hogy a bőrrel érintkezzen, mert oldódik és irritálhatja a bőrt. Épp ezért nem igazán készítenek belőle ékszereket sem. 

Ha úgy érzed még több bátorságra van szükséged a mindennapok elviseléséhez, tedd oda ezt a követ, ahol sokat tartózkodsz! Ha ránézel, ha a kezedbe fogod, ha megérinted napközben emlékeztetni fog arra, hogy mi a célod és mit kell tenned, hogy eljuss az áhított állapotig. Javaslom, hogy viszonylag keveset költöztesd ezeket a különlegességeket, mert elég törékenyek. Javaslom, hogy tartsd az éjjeli szekrényeden, az író asztalodon vagy más gyakran látott helyen. A köveket mi magunk ruházzuk fel "varázserővel", amikor érzelmeket, elképzeléseket, szándékokat kapcsolunk hozzájuk, ők pedig folytonos emlékeztetőként segítenek. 

Az ár egy darabra vonatkozik
Minden darab mintája másmilyen
Méretei kb. 3,5 x 2 x 2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Raktáron
Használd az ingák erejét céljaid felfedezéséhez, eléréséhez!
2.900 Ft
Raktáron
Használd az ingák erejét céljaid felfedezéséhez, eléréséhez!
2.900 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Használd az ingák erejét céljaid felfedezéséhez, eléréséhez!
2.900 Ft