Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
2.840 Ft
Menny.:db

Pirit kocka

Ár:
2.840 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: D057

Leírás és Paraméterek

A bolondok aranya, az alkimisták kedvence: varázslótanoncoknak és boszinak kötelező kellék!

Ezeket a közepes, kézbe fogható méretű, ám gyönyörű, nyers darabokat dekorációs célra találták ki. Helyezd az íróasztalodra, az éjjeli szekrényedre vagy oda, ahol sokat tartózkodsz napközben. Így folyamatosan gyönyörködhetsz majd a természet eme kivételes alkotásában. 

A piritet a bolondok aranyaként is nevezik, mivel hasonlít az aranyra, de valójában vas-szulfid ásvány. Régebben tűzkőként, tűzcsiszolásra is használták, ezért úgy hitték, hogy tűz lakik benne. 

Ma az önismeret ásványaként tekintenek rá, amely segít felszínre hozni a valós énünket. 

Nem érdemes hosszabb ideig hagyni, hogy a bőrrel érintkezzen, mert oldódik és irritálhatja a bőrt. Épp ezért nem igazán készítenek belőle ékszereket sem. 

Ha úgy érzed még több bátorságra van szükséged a mindennapok elviseléséhez, tedd oda ezt a követ, ahol sokat tartózkodsz! Ha ránézel, ha a kezedbe fogod, ha megérinted napközben emlékeztetni fog arra, hogy mi a célod és mit kell tenned, hogy eljuss az áhított állapotig. Javaslom, hogy viszonylag keveset költöztesd ezeket a különlegességeket, mert elég törékenyek. Javaslom, hogy tartsd az éjjeli szekrényeden, az író asztalodon vagy más gyakran látott helyen. A köveket mi magunk ruházzuk fel "varázserővel", amikor érzelmeket, elképzeléseket, szándékokat kapcsolunk hozzájuk, ők pedig folytonos emlékeztetőként segítenek. 

Az ár egy darabra vonatkozik
Minden darab mintája másmilyen
Méretei kb. 3,5 x 2 x 2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Utolsó 1 db raktáron
A geomteriai formák szakrális térbe helyezve
5.270 Ft 4.200 Ft
Utolsó 1 db raktáron
A geomteriai formák szakrális térbe helyezve
5.970 Ft 4.200 Ft
Utolsó 1 db raktáron
A geomteriai formák szakrális térbe helyezve
7.400 Ft 5.400 Ft