Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Pont neki keresed a tökéletes ajándékot?

Kinek találsz nálunk pont neki való ajándékot?

Bohém csajoknak

Igen, jó helyen jársz! A zenzero.hu webshop főleg a bohém lányok számára kimeríthetetlen kincsesbánya.

A legkedveltebbek a kétcsúcsú medálok, amiből egyszerűen mindenkinek szüksége van legalább egy (két-három) darabra. A 15 különböző fajta ásványból te is biztosan ki tudod választani a megfelelő árnyalatot. Egy medál ára 1490 Ft, de most akár ajándék dobozkával is választhatod. Így már a csomagolással sem kell törődnöd.

Az álomfogó minta az idén az, amiből sohasem elég. Láttuk már tetoválásokon, füzetborítókon és most ékszerek formájában is elérhető. Nyaklánc, fülbevaló vagy szett, ametiszt vagy rózsakvarc. A döntés csak rajtad áll! A nyaklánc 690 Ft, szettben pedig 1180 forintért rendelheted meg a legtrendibb bohémságot.

 

Vagány pasiknak

Ha tudod, hogy az illető visel karkötőt, akkor itt az ideje, hogy beszerezz neki valami különlegeset. Az ásványos karkötők csupa erőt és energiát adó kőből lettek fűzve. Mind rugalmas, így rendkívül kényelmes és persze nagyon jól illik a pasik által kedvelt színekhez: kékek, feketék, barnák. Két-három darab pedig akár együtt is viselhető, egymással is jól kombinálhatók.

 

Különleges hölgyeknek

Vannak nők, akik nem azt keresik, ami trendi, hanem valami olyasmit, ami kiemeli őket a tömegből. Számukra inkább egy-egy ritkább követ, különlegesebb formát válassz. A visszafogottabb árnyalatú, ám gyönyörűséges holdkő vagy kalcedon tökéletes választás lehet. Hogy megkönnyítsük a dolgod, egy külön kategóriába szedtük a „különlegességeket”. Itt bátran válogathatsz, nem tudsz majd hibázni.

A teljesen egyedi, kézműves termékeinket pedig itt találod.

 

Csak valami apróságot

Ha szükséged lenne egy-két apróságra, mert utolsó pillanatban eszedbe jutott valaki és jó lenne meglepni a csokin kívül mással is, akkor válassz zizi medált vagy amulett üvegcsét. Ezek ára mindössze 390 forint, viszont beleszeretős csöppségek rejlenek bennük. 

 

Remélem tudtunk egy picit segíteni a választásban és mindenkinek találtál tökéletes bohém meglepetést!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend egyedi, kézműves