Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Ki vagyok én, Kern Ági?

Egy lány, aki szereti a szép dolgokat. Aki akkor érzi csinosnak magát, ha passzol a cipője és a táskája árnyalata, összehangolva a kedvenc karkötőjével, a pólója mintájával és a nyakában himbálódzó medállal. 

Egy nő, aki szereti jól érezni magát a bőrében, aki imádja végisimítani az izgalmas textúrájú felületeket. 

Egy örökös tervező, aki belelátja a vászonba a táskát, a papírfecnibe a csomagolást, a szétguruló gyöngyökbe a nyakéket, a piacon sorakozó zöldségekbe a gőzölgő ebédet. 

Valaki, aki mindig szabad akar lenni, de közben sohasem megbántani másokat. 

 

Ha szeretnél többet megtudni a zenzero bohémságokról és rólam, ajánlom ezt a videót: 

 

És ki az a Ginger?

A mézeskalács-leányka mindig itt ücsörög az íróasztalomon, ha éppen nem merül el nyakig a gyűrűtároló dobozomban. Hű, kis segítségem, aki valahogy mindig galibát okoz. Nagyon lelkes és nagyon akarja a dolgokat, csak éppen a maga módján szeretné megoldani. Imádja a sütőtök levest, de csakis édesen. Legszívesebben mindent magára venne, ami csillogó, de néha visszafogja magát. 

 

 

 

Hogy miért lett Zenzero?

Mert olyan jól hangzik. Nem?

Egyébként a zenzero nem egy ősi távol-keleti tornagyakorlat neve, hanem a gyömbért jelöli mégpedig olaszul. Csípős, fűszeres, illatos és nem utolsó sorban imádom! Úgy gondolom, hogy ezekkel az ékszerekkel egy kicsit mások életét is megfűszerezhetem, felpezsdíthetem. Pont úgy, mint az ételekbe reszelt gyömbér. 

 

Miért vonzódom annyira az ásványokhoz?

Elsősorban, mert olyan nagyon szépek. Ugye?

Másrészt a csiszolatlan kövekben, kavicsokban, ásványdarabokban vélem felfedezni a természet erejét. Beláthatatlanul sok évnek és hatalmas energiáknak kell közreműködniük ahhoz, hogy ezek a csodás, csillogó kis apróságok kialakuljanak. Nem meglepő tehát, hogy az emberek is ősidők óta vonzódnak hozzájuk. 

Szeretem magam felékesíteni. Néha csak egy-két értéktelen műanyaggal, de egyre gyakrabban választom inkább az ásványok izgalmasan villódzó világát. Tarts velem te is!

 

Hol vásárolhatók meg a Zenzero bohémságok?

Csak a webshopban, nincs személyes átvételi lehetőség!

 

Szolgáltató adatai:


Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Agnus Agni Bt.
Szolgáltató székhelye: 1119 Budapest, Csurgói út 22-32. D/2/2. 4/40. - Ez csak egy iroda - nincs lehetőség személyes átvételre!
Cégjegyzékszám: 01-06-785928
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: zenzero.hu@gmail.com, agneskern@yahoo.com 
Adószám: 21059140-1-43

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-70196/2013.

Tárhelyszolgáltató adatai:  MediaCenter Hungary Kft., 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3., Adószám: 13922546-2-03