Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Romantikus ajándékötletek

Mit ajándékozz annak, aki mindig rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot? Sok-sok pasztell színű ásványt, szív alakú szépséget!

 

 

Rózsakvarc

A rózsakvarcról az ókori görögök óta úgy tartják, hogy a szerelem és szeretet ásványa. Viseld, ha úgy érzed erősítésre van szükséged a szerelem vagy akár az önszeretet terén.

A rózsakvarcot gyógyító képességei miatt is tisztelik. Úgy tartják, hogy fokozza a vértermelést, illetve jót tesz a méhben a gyermek fejlődésének is, ha anyja rózsakvarcot hord magánál. 

Ami bizonyos, nyugtató, kedves színével mindenki hangulatára jó hatást gyakorol.

Ajándékozz rózsakvarcot mindenkinek, akinek szüksége van egy kis fejlődésre az önszeretet, önelfogadás terén. 

 

Amazonit

Ezt a halványzöld követ a nőiesség kövének is nevezik. Úgy tartják, hogy egyensúlyba hozza a női energiákat. 

Ez a kristály segíthet neked abban is, ha zaklatott az életed. Ismered azt az érzést, amikor egy igazán zűrös helyzet után egyszer csak minden megnyugszik, elcsendesül, helyére kerül? Az amazonit kő ugyanis ősidők óta a nyugalom és a fájdalomcsillapítás köve. Elsimítja a feszültségeket, feloldja a görcsöket. 

Ajándékozd olyasvalakinek, akinek mostanában sok gondja támad és zaklatott lett az élete (2020-ban ez gyakorlatilag mindenkire érvényes, ugye?)

 

Kényeztetés a bőrnek: arcmasszírozó rollerek

A külső és belső szépség egyensúlyát hozzák el az ásványból faragott arcmasszírozók. Napi 5 perc használattal, felfrissítik az arcbőr, mivel fokozzák a nyirokkeringést. 

A hűvös kő sima felülete önmagában is különleges élményt ad, különösen, ha nyugodt körülmények között, önmagunkra figyelve tudjuk használni. 

Ajándékozd olyasvalakinek, aki számára fontos a természetes szépségápolás és úgy gondolod, hogy szüksége van egy pici énidőre, öngondoskodásra. 

 

Szív alakú dísztárgyak és ékszerek

Apró kedvesség, hiszen mi lehet romantikusabb egy szív formájú tárgynál. Az ásványokból csiszolt dísztárgyak mindnekit elvarázsolnak és mindegyik darab tökéletesen egyedi, amilyenre a természet formálta a követ. 

Ajándékozd kedvesednek, hogy mindig emlékeztesse rá, te akkor is vigyázol rá, gondoskodsz róla, ha nem vagy személyesen a közelében. 

 

Páros karkötők

Egyet neki - egyet neked! Két erőteljes kő, két mesés karkötő. Így, amikor az egyforma, de mégis eltérő karkötőket viselitek, rápillantva mindig a másik fog eszedbe jutni. 

Az ásványokat úgy válogattam össze, hogy erősítsék egymás hatását, nők és férfiak egyaránt szívesen viseljék őket. Főszerepben a legtöbb esetben onix kristály szerepel, amely egy rendkívül erőteljes, energiát adó ásványként tartják számon. 

Ajándékozd meg kettőtöket egy kapcsolatotokat szimbolizáló ajándékkal!

 

Ebben a videóban megmutatom, hogyan válaszd ki a legjobbat: