Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rózsakvarc hatásai

A hagyomány a különböző ásványokhoz hatásokat társít, nézd meg, melyek ezek!

 

Figyelem! Az ásványok viselése nem helyettesít semmilyen orvosi vagy egyéb kezelést. Azok a népi hagyományokon, megfigyeléseken alapulnak. Inkább csak a lelkünkre és szándékaink megvalósulására lehetnek hatással. 

Rózsakvarc hatásai

A rózsakvarcról ezoterikus értelemben úgy tartják, hogy a szeretet, a szerelem és az öngondoskodás köve. Főként azok számára ajálnják viselését, akik keresik az igaz szerelmet vagy épp önmaguk elfogadásával, megszeretésével van gondjuk és ezen a területen lenne szükségük fejlődésre. 

Viselj rózsakvarcot, ha szeretnéd megerősíteni a szándékod, amely a szeretetet, mint vezérlő elvet helyezi a világlátásod középpontjába. 

A rózsakvarcot elsősorban gyógyító képességei miatt tisztelik. Úgy tartják, hogy fokozza a vértermelést, illetve jót tesz a méhben a gyermek fejlődésének is, ha anyja rózsakvarcot hord magánál.