Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Segíts költözni!

​Ha minden jól megy és még a szent internet szolgáltató is úgy akarja, akkor a héten tényleg beköltözünk a zenzero.hu irodájába. Ez egyben személyes átvételi pont is lesz, de addig is szeretném a segítséged kérni :)

 

Csudajó lenne, ha minél kevesebb dolgot kellene átvinni egyik helyről a másikra, így most kitaláltam nektek egy kedvezményt. Remélem, minél több bohémságot el tudok nektek küldeni és így mindannyian jól járunk. Neked lesz ékszered, nekem könnyebbek a dobozaim. És még bőven lesz majd hely az őszi újdonságoknak is.

Ha szeretnéd idénybe venni az akciót az alábbi két kuponkódot felhasználva juthatsz hozzá a 10, illetve 20 százalékos kedvezményhez.

 

5.000 Ft érték felett 10% kedvezményért:

16sk10

10.000 Ft érték felett 20% kedvezményért:

16sk20

 

A kuponok 2016. szeptember 19 és 26 között használhatóak fel. Egy e-mail címmel egyszerre 1 kupon használható fel. A 10.000 forint feletti rendelésekre egyébként automatikusan ingyenes szállítást is biztosítunk. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció