Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szerencsekövek utazáshoz

Ha úgy érzed, hogy egy szép kristály szerencsét hoz és megvédelmez az úton, vidd magaddal. Csak attól ne rettegj, hogy véletlenül elveszted vagy eltörik, és akkor minden balul fog elsülni. Ne feledd, akármit is hiszel, az úgy lesz. Ha szuper nyaralásra készülsz, akkor végig napos jó kedved lesz, de ha már előre rossz érzésekkel foglalod le, akkor könnyen beteljesedhet ez a jóslatod is.

Egyetlen utazás sem lehet elejétől végéig tökéletes. Sokszor és sokfelé jártam már. Sokszor éreztem azt, hogy egy álmom teljesül be, amikor elindultam. Aztán persze oltári nagy dugóban ültünk vagy másfél órát Firenzében, ahová 15 év álmodozás után jutottunk el. Londonban majdnem lekéstük a hazafelé tartó repülőt és úgy rohantunk végig a folyosókon mint a filmekben szokás. Horvátországban egyszer három napig egyfolytában szakadt az eső, amikor mi strandolós semmittevést terveztünk.

És tudod mit? Akkor és ott hisztis lettem, de utólag mégis ezek jutnak az ember eszébe. Az akkori kellemetlenségek utólag kalanddá szelídülnek, amelyekről már nevetve lehet mesélni. Hogy miért mondom ezt el? A jó és rossz élmények együtt érnek valamit. Emlékezni fogok arra is, amikor habos fánkot meg fügét reggeliztem a dubrovniki teraszon, amikor az isztambuli bazárban megvettem életem legszebb selyemsálját és persze arra a kis párizsi kávéházra is :) Meg persze a nyűgös pillanatokra, ugyanúgy.

 

Ha nincs kedved olvasni, ebből a videóból is megismerheted a lényeget: 

 

Ha jól akarsz utazni, elsősorban a görcseidet kell elengedned. És lehet, hogy a szabadság, a nyugalom és a jó érzések megteremtésében pont a különböző ásványok szimbólumrendszere fog neked segíteni. Készen állsz?

(Az egyes ásványnevekre kattintva a teljes elérhető kínálatunkat megtalálod és rendelhetsz magadnak szerencseköves ékszert!)

Akvamarin – Már a rómaiak is a tenger és a víz kövének tartották. A hajósok és hajózók számára kötelező talizmán.

Aventurin – A kaland kristálya, amely segít majd figyelni a csomagjaidra, így biztos nem vesztesz el semmi fontosat az úton.

Sólyomszem – Ez a kristály biztosítja, hogy ne tévedj el. Emelkedj felül a káoszon, mint a nevét adó, magasra szárnyaló madár. Így biztosan pillanatok alatt átlátod a térkép útvesztőnek látszó vonalait, nem zavarodik össze a GPS és pontosan oda jutsz, ahová indultál.

Jádekő – Az utazási betegségek elkerülésében segíthet. (Főleg ha közben alaposan mosod a kezeidet, nem eszel semmi gyanúsat és csak palackos vizet iszol.)

Kunzit – Ha stresszes helyzetekben (amiből azért utazás közben akad jó pár) is szeretnéd megőrizni a nyugalmad, legyen nálad lila árnyalatú kunzit.

Malachit – A repüléstől rettegők ásványa a nyugtató színű, gyönyörű csíkozású mélyzöld malachit. Ha a repülő felszállása vagy leszállása közben a mintázatát tanulmányozva meditálsz, sokkal könnyebben vészeled át a nehéz perceket, mintha csak a karfát szorongatnád.

Holdkő – A hold utat mutat és megvilágítja a sötét éjszakát. Ezen az analógián elindulva, ha éjjel indulsz útnak, akkor a holdkő szelídsége lehet a legjobb útitársad.

Óceán/azúr jáspis – Vízen járóknak, és főként a horgászoknak, halászoknak védőkristálya a kék színekben pompázó fajtája a jáspisnak.

Ónix – A biztonság köve, amely megvéd az erőszakos cselekedetektől.

Szodalit – Szintén a repüléstől való félelem legyőzésére ajánlják és állítólag a szodalit segíthet az időeltolódás okozta nehézségek gyors leküzdésében is.

Türkiz és türkinit – A türkíz színű kövek hatása kettős: egyrészt megóvják tulajdonunkat, tárgyainkat a lopástól és az elvesztéstől is. Másrészt ha magas helyeken járunk, ezek a kövek segíthetnek abban, hogy ne féljünk a leeséstől, ne legyen tériszonyunk.

Füstkvarc – A járművek védelmezője, hogy ne menjen füstbe a terv. Minden mechanikai eszköz védőkövének tartják a füstkvarcot, így ha rá vagyunk utalva egy gépre, hogy eljuttasson A-ból B-be, érdemes ezt az ásványt is magunkkal vinni.

Te melyik kristályt vinnéd magaddal következő utazásodra?

Tartalomhoz tartozó címkék: hír ásványok