Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

#színeskihívás 2017. november

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de szerintem november az év legszíntelenebb hónapja. Na jó, talán még a február tud versenyre kelni vele, de az még messze van. Éppen ezért és ennek ellenére egy színes kihívással vágok neki a következő hétnek. A ruhatáram, a kedvenc köveim és sminkcuccaim kerülnek majd terítékre.

Az a tervem, hogy az által, hogy különböző szempontok szerint átnézem a ruhatáram, az ékszereim és a sminkelésre, körömlakkozásra használt dolgaimat megtudok valamit magamról és arról, hogy miért pont ezeket választom. Kíváncsi vagyok másokat például mi befolyásol a választásaiban, döntéseiben. Mennyire ragaszkodunk a bevált sémákhoz, megszokásokhoz és mennyire merünk bátran újítani, változtatni.

És természetesen ha van kedved, csatlakozhatsz a #színeskihíváshoz Te is. Minden napra van egy témám, azt járom majd körül. Ha kíváncsi vagy rá, illetve ha te is kutakodnál a saját színeid világában, mindenképp tarts velem a Facebookon vagy az Instán. A kihívás eredményét pedig ebben a blogbejegyzésben is meg fogom majd osztani.

Ha posztolnál, mindenképpen használd a #színeskihívás hashtaget, de ha úgy tartja kedved, egy-egy megjegyzésben is megoszthatod gondolataidat az aktuális színnel-témával kapcsolatban.

Ezek lesznek a kihívás témái:

1. A kedvenc, amit a legnagyobb örömmel látok mostanában a ruhatáramban

2. Az a szín, amiben a legkényelmesebben érzem magam

3. Elmúlt szerelem: az a szín, amit régen imádtam, de már nem annyira vagyok érte oda

4. Kedvenc, de mégsem hordom: nagyon szeretem ezt a színt, mégsem szerepel a ruhatáramban

5. Komfortzónán kívül: árnyalat, amitől ódzkodom

6. Jól áll, valami miatt mégis kerülöm, nem hordom

7. Zombivá változtató árnyalat: vagyis a szín, ami abszolút nem áll jól.

 

A kihívás hétfőtől vasárnapig tart és bármikor csatlakozhatsz hozzá Te is, akár egy nap erejéig is. :)

 

És így teljesítettem a kihívást:

1. nap: A kedvenc, amit a legnagyobb örömmel látok mostanában a ruhatáramban

Ebben az évben egyértelműen a fáradt rózsaszín, a bézses-barnás-rózsás árnyalatok a legnagyobb kedvenceim. És nem csak nézegetni, hanem viselni is nagyon szeretem. Az a jó ebben az árnyalatban, hogy nem kihívó, mint a pink, és nem kényes, mint a babarózsaszín, hanem szerintem elegáns és kedves egyszerre. Nekem a mindennapokra pont megfelelő, farmerrel, sötétszürkével és bézzsel is jól kombinálható.

Pulcsik, kendők, egy nadrág, egy táska sőt még egy tornacipő is került a ruhatáramban púderrózsaszínben. A kövek közül a legújabb felfedezettem, a számomra tökéletes árnyalatú thulit lett a fő kedvenc és persze a sminkpaletták közül is pont ezt a színvilágot részesítem előnyben.

 

Ha van kedved, írd meg a Te ruhatáradnak melyik kedvenc színe.

2. nap: Az a szín, amiben a legkényelmesebben érzem magam

Ha kényelmesen akarom érzeni magam, a szürkéhez nyúlok. Rengeteg szürke ruhám van az egészen sötéttől az inkább piszkosfehérnek mondott árnyalatig. Talán nem véletlen, hogy általában puha kelméket, szőrös felületeket választok. A kedvenc mamuszom és takaróm is szürke…

A kövek közül legszívesebben a howlitot viselem, ami inkább fehér, de szürkés mintázattal, így nagyon jól illik a pihe-puha kedvenceimhez is. Meg úgy általában szinte mindenhez.

Szemhéjamra és a körmeimre is kifejezetten szeretem a világosszürkét, az se baj, ha kicsit csillogósabb a felülete.

Ha van kedved, írd meg a Te ruhatáradnak melyik a legkényelmesebb érzetet keltő színe.

3. nap: Elmúlt szerelem: az a szín, amit régen imádtam, de már nem annyira vagyok érte oda

Volt néhány év, amikor egyszerűen nem tudtam elképzelni szebb színt, mint a menta. Rengeteg menta színű pólót szereztem be és természetesen nadrág és cipő is került a táskák és sálak mellé. Mostanában viszont nem szívesen viselem, úgy érzem most a lágyabb, mattabb árnyalatokra vágyom és a menta már túl erőteljes nekem.

Persze azért a fotókon sokszor visszaköszön és a zöld fluorit meg az amazonit nagyon-nagyon jól mutatnak a képeken.

Ha van kedved, írd meg melyik az a szín, amit régen imádtál, de már nem annyira szereted.

4. nap: Kedvenc, de mégsem hordom: nagyon szeretem ezt a színt, mégsem szerepel a ruhatáramban

Kislány korom óta imádom a lilát, különösen a halvány változatát. Sajnos azonban a ruhagyártók nem igazán kényeztetnek el ezzel valami miatt, így nem is igazán tudom viselni. De még nem adtam fel és nagyon vágyom egy pihe-puha akár szőrös lila pulcsira. Ó igen, és ha egyszer végre tényleg nagyon bátor leszek, akkor halvány lilára festem majd a hajam, de ez a pillanat még nem jött el.

Kő fronton is ugyanígy vagyok: nagyon szeretem az ametisztet, de mégsem viselem. Nyers változatában ott van mindig az íróasztalomon és gyönyörködöm benne, de nyakláncként meg karkötőként már nem kerül közelebb hozzám.

Ha van kedved, írd meg melyik az a szín, ami nagy kedvenc, mégsem hordod.

5. nap: Komfortzónán kívül: árnyalat, amitől ódzkodom

Hát, a naranccsal még mindig nem kerültünk túl jó viszonyba. A mustársárgát már sikerült megszelídítenem, magamhoz édesgetnem, de a narancssárga még nem szerettette meg magát velem. Talán túl erőteljes, talán így is jól érzem magam a bőrömben, talán nincs szükségem az általa képviselt plusz vidámságra és életerőre?

Így aztán csak távolról csodáljuk egymást a karneollal, pedig tudom, hogy nagyon-nagyon sokak kedvence.

Ha van kedved, írd meg melyik az az árnyalat, amivel még össze kell majd barátkoznod.

6. nap: Jól áll, valami miatt mégis kerülöm, nem hordom

Nagyon fura a viszonyom a fekete színnel. Vannak helyzetek, amikor még magamra is öltöm, de valahogy úgy érzem, hogy nem az igazi. Még nadrágként és cipőként jól meg vagyunk egymással, de már az arcomhoz közeledve nem szeretem. Ha csak tehetem, lágyítom valami más színnel vagy legalább egy kis csillogással, hogy ne legyen komor az összhatás.

Érdekes módon  bár nem szeretem a feketét nagy felületen viselni, az onixszal például kifejezetten jó viszont ápolok. Az egyik legnagyobb kedvencem az egyszerű, de nagyszerű fekete medál.

Ha van kedved, írd meg melyik az az árnyalat, ami bár jól állna, mégsem szívesen viseled.

 

7. nap: Zombivá változtató árnyalat: vagyis a szín, ami abszolút nem áll jól

Azt hiszem mindenkinek van egy olyan árnyalat, amitől borzasztóan néz ki. Nekem ez a katona-zöld vagy barnás zöld. Van akin ez tökéletesen áll és szuper, természetközeli összhatást teremt. Rajtam pedig egyszerűen borzadály, amit semmilyen smink nem tud ellensúlyozni.

A kövek közül pont ilyen az unakit és a labradorit. Egészen fantasztikus kövekről van szó, de pontosan tudom, hogy hozzám nem adnak semmit, inkább csak elvesznek, ha hordom őket. Így aztán ők is mennek a távolról csodált kategóriába.

Ha van kedved, írd meg melyik az az árnyalat, amiről pontosan tudod, hogy nagyon nem áll jól.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír divat színek