Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Szív alakú ásványmedálok

 

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Ez a Sain-Exupéry idézet jutott eszembe, amikor ezeket a kedves medálokat válogattam neked.

Hajlamosak vagyunk mindent gondolkodás nélkül végigfényképezgetni, anélkül, hogy az apró részletekre odafigyelnénk, anélkül, hogy megélnénk a pillanatot. Viseld ezt a nyakláncot, ha időről időre emlékeztetni szeretnéd magad arra, hogy az apró virágokhoz is le kell hajolni, ha érezni akarod az illatukat. Ha igazán emlékezni akarsz a naplementék színére, ne is próbáld meg lefényképezni őket, mert a fotón elhalványulnak a színek.

Próbálj meg minden egyes napba belecsempészni néhány percet, amikor igazán figyelsz valami apróságra, a körülötted levő világ igazán pici részletére!

A zenzero.hu webshop kínálatában különböző ásványokból, gondos csiszolással készült szív formájú medálok közül válogathatsz. Minden kőnek van egy sajátos jelentése, egy évezredek során hozzátapadó, neki tulajdonított hatása is. Ha úgy érzed, hogy rád hatással vannak a kristályok, akkor válassz e szerint magadhoz illőt, illetve az sem baj, ha csak a szívedre hallgatsz és azt választod, amelyik a legjobban tetszik. :)

Szív formájú tárgyakat természetese nem csak ékszerként hordhatunk, hanem dekorációs céllal is használhatók. Tartsd közel magadhoz a szív formájú köveket, melyek minden nap emlékeztetnek arra, hogy mi igazán fontos az életben! Válaszd ki az igazán hozzád illő követ vagy add ajándékba annak, akit igazán szeretsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: ásványok címkék