Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Tartozom egy vallomással...

Egyszerűen nem tudom elengedni ezt a nyarat. Talán az időjárás miatt van, talán mert annyira jó volt a sok élmény. Úgy érzem, nem vagyok felkészülve erre az ősz dologra. A helyett, hogy vad sürgés-forgással vetném be magam a tennivalók sűrűjébe, még mindig inkább egy rozéfröccsöt kortyolgatnék a Balatonnál.

Nem panaszkodni akarok vagy ilyesmi, imádom amit csinálok. Éppen csak azt a hátradőlős nyugalmat hiányolom, amit a nyár ad. Éppen ezért azt találtam ki, hogy minden napba igyekszem beszuszakolni valami örömbonbont, valami kis élményt, ami a nyári hónapokban olyan természetesen jött. Néha csak egy galaxis-fánkkal jutalmazom magam, vagy éppen ráérősem végignézem a kirakatokban az őszi-téli kollekciókat, türkízre lakkozom a körmöm, vagy éppen adok magamnak 5 percet, hogy megbámuljam a naplementét. Nem tudom mások hogyan oldják meg a suli-munka-különórák plusz edzések őrjítő körforgását, nekem ezek a kitartott, kimerevített percek segítenek a legtöbbet. Ha van kedved, írd meg, hogy te hogyan vészeled át ezt az évkezdős időszakot!

És gondolom téged az érdekel legjobban, hogy mire számíthatsz a zenzero.hu háza táján. Annyit elárulhatok, hogy sűrű időszaknak nézünk elébe. Fantasztikus új bohémságok vannak már úton a világ több csücskéből, remélem gyorsan ideérnek. :)

Ha pedig az internet szolgáltató is végre úgy akarja majd, hamarosan jöhettek személyesen átvenni a csomagokat a zenzero irodába! Addig pakolás, leltározás és hétfőtől számíthatsz egy jó kis költözős akcióra is :D 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír