Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Tavaszi álomtáska-lista, 2017

Táska-mániás vagyok. Nem kicsit, nagyon-nagyon. Tudja ezt az én drágám is, és elég gyakran kapok is tőle egy-egy szépséget. Most arra gondoltam, hogy nem ártana, ha segítenék neki egy csöppet és összeállítottam az álom-listát, csupa tavaszi táskából. 

Lengyel Zsuzsi nálam egyszerűen mindent visz. Imádom a színkombinációit, a praktikusságot, a variálhatóságot, a pont jó méretet. Mindegyik darabja maga a megtestesült álom. 

Most tavaszra könnyedén el tudnám képzelni ezt a nagyon üde, rózsás-sárgás, pici lilával feldobott kombinációt. Bár a teljes tavaszi kollekció még nem is jött ki, már most szerelmes vagyok. 

Ezsubegz számomra egy új felfedezés. DJKaty blogján láttam először egy szőrös változatot. Nos, ha nem is egy szőröset, de a legújabb holo-felületes, kis háromszögekkel díszített darabot bármikor szívesen viselném. 

És akkor szembe jött velem ez a Zoe Phobic által létrehozott CICAFÜLES! csodaság. Cuki. Rózsaszín. És az a neve, hogy Purr Clutch. Most komolyan! Van ennél cukibb táska? Mondjuk nem tudom, vállalható-e még "az én koromban", de nem is nagyon érdekel. Akarom!

A Mitter Sisters műhelyben nem kész táskákat kínálnak, hanem a lehetőségét, hogy te magadnak készítsd el a tökéleteset. Nos, ez, ami a fotón van nekem pont megfelelne. 

A hátizsákos vonalnál maradva, még a Britta's alkotásnál is megdobbant a szívem. Azok a stratégiailag elhelyezett, tökéletes színű háromszögek!

Stadinger Júlia kínálatából is tudtam választani magamnak. A többihez képest a legletisztultabb vonalú, nude árnyalatú tatyót hordanám nagyon-nagyon szívesen. Ez tényleg az a darab, ami egyszerűen mindenhez passzolna. 

 

Oké, úgy látom ez a tavasz elég rózsaszín lesz, ha minden igaz. Csak egy picit vagyok rákattanva a púderes, rózsaranyos, holografikkus mintákra, árnyalatokra. Ti tudnátok választani a fentiek közül?