Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Top 19 bohémság 2019-ben

Melyik termékeket szerettétek a legjobban, milyen ásványok voltak a legnagyobb kedvenceitek?

A posztban elrejtettem egy kis meglepetést is: görgess le az aljára, hogy megtaláld a Te kedvencedet (most kedvezményes áron). 

 

 

Ami a legtöbbet rendelt ásványokat illeti, továbbra sincs meglepetés: még mindig a legismertebb köveket, a hegyikristályt, rózsakvarcot és az onixot kedvelitek leginkább. Viszont a kedvenc ásványkombinációtok, amit a legtöbbször rendeltetek együtt az a howlit-onix párosítás volt. 

 

2019 a jáde roller, avagy az arcmasszírozó görgő éve volt! A zöld színű, jáde mellett legjobban a rózsakvarcosat imádtátok. 

 

Októberben megérkeztek a PlanAll naptárak és az év végéig hatalmas szeretet övezte őket. Tökéletes eszköz egy tökéletes év megtervezésére! 

A kedvenc borítótok a kék márványos és a dzsungel minták voltak. 

 

Még mindig a legnépszerűbb ékszerfajta a medál, azon belül is a kétcsúcsú medálok. Idén az ametiszt mellett két - nem valódi - ásvány nyert. Mind a kék napkő, mind az opalit üvegből készül, ahogy azt ezer helyen megírtam már, viszont mindkettő évszázadok óta kedvelt ékszerkészítés alapanyag, így viseld őket bátran!

 

A legnépszerűbbek listájára felkerült egy újdonság is, ami mindenkit elvarázsolt. Ez pedig az operculum medál! Tudj meg többet róla a linkre kattintva

Szintén szív formájú az onix medál is, amely úgy tudom, nagyon sokaknál ajándékként szerepel. 

 

A karkötők közül leginkább a 6 mm átmérőjű gyöngyökből készültek a kedvencek. Sokan választanak több darab egy ásványból készült karkötőt, így mindig olyan kombinációban viselhetők, amilyen éppen a hangulatunk. A matt onix, a hematit és a howlit is a csúcson végzett. 

A 8 milliméteresek közül a matt rózsakvarc és egy rózsakvarc-howlit kombináció lett a befutó. Ez utóbbi karkötőből készítettem idén a legtöbbet :)

A törmelékköves, azaz "zizi" karkötőket is igencsak kedvelitek, főleg a kék színűeket. Nem is csodálom: ezek az egyszerű kis szépségek tökéletesek mindennapi viseletre, lekerekített formáiknak és a rugalmas damilnak köszönhetően pedig kényelmesek is. 

 

Érdekes, hogy a fülbevalók között egy kiemelkedő darab sem volt. Leginkább a hosszú, tollas változatok kedveltétek, de abból szinte mindet. A legtöbbetek választása erre a vidám türkíz színű darabra esett a statisztikák szerint. 

 

Köszönöm, hogy itt voltatok velem 2019-ben! Kíváncsian várom, hogy milyen új kedvencek lesznek 2020-ban... magam részéről rengeteg szépséggel és új bohémsággal készülök nektek!

Tartalomhoz tartozó címkék: akció