Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Új szállítási mód: Foxpost csomagautomaták

BÓNUSZ! Első 3 bátor rendelőnknek ingyen szállítjuk a foxpostos csomagját :)

Várod otthon a futárt vagy inkáb teszel egy gyors kört a kedvenc bevásárlóközpontodban, ahol úgyis megfordulsz?

A Foxpost a legkényelmesebb csomagátvételi lehetőség mostantól. 

 

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen veheted át a zenzero bohémságaidat, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik!

Íme egy rövid bemutató arról, hogy hogyan juttatja el hozzád a csomagod a róka:

 

A zenzero.hu webshopban a rendelés végén, amikor szállítási módot választasz, kattints a FOXPOST szállítási módra.

Keresd meg azt a bevásárlóközpontot, ahol a leggyakrabban előfordulsz, amelyik leginkább útba esik neked, tehát azt a helyszínt ahol neked a legkényelmesebb átvenni a csomagot. Már szinte minden nagyobb város, minden fontosabb bevásárlóközpontjában találkozhatsz az automatákkal. 

Fontos, hogy az adatok kitöltésekor pontosan dd meg a mobilszámod. Egy kizárólag számodra hozzáférhető, egyedi kódot küld neked SMS-ben a rendszer, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni. A csomagod teljes biztonságban fog várni rád, hiszen rajtad kívül senki más nem ismeri ezt a kódot. 

Döntsd el te, mikor szeretnéd átvenni a csomagod, ne alkalmazkodj a futár időbeosztásához!

Hiszen mi vagyunk érted, nem te értünk. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben lévő automaták megóvják küldeményedet a fagytól, hőségtől, párától és portól. Biztonságban tudhatod, amíg dolgozol vagy alszol – az átvételkor pedig garantáltan tiszta és sértetlen csomag fog várni rád.

Az automatát SMS­ben kapott egyedi kódoddal nyithatod ki.

Az pedig már csakis rád tartozik, mi van a csomagodban – ezért ügyelünk rá, hogy az átvétel ne csak gyors, de diszkrét is legyen.

Plusz hasznosság: a FOXPOST teszi lehetővé Magyarországon először, hogy villámgyorsan, ráadásul ingyen visszaküldhesd az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik. Bár garanciánk minden szállítási módnál lehetővé teszi számodra ezt a lehetőséget, itt nem kell a postával bajlódnod. Ha meggondoltad magad, vagy nem tetszik, amit rendeltél, csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS­kódod. A többi már a mi dolgunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció