Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Új szállítási mód: Webox csomagautomaták

Újabb szállítási móddal gazdagodott a zenzero.hu webshop, így már a Webox csomagautomatákból is könnyedén és gyorsan átveheted a csomagod. 

A rendelés végén, a szállítási módoknál válaszd ki a hozzád legközelebb eső automatát. Mi, az zenzero.hu webshopban az általad beírt adatokkal automatikusan elkészítjük neked a csomagot és feladjuk. Igyekszünk lehetőség szerint aznap, vagy másnap feladni a rendelésed, amit a Webox egy nap alatt átszállít a másik automatába. 

Neked csak annyi a dolgod, hogy megvárd az értesítő - kódot rejtő SMS-t vagy e-mailt. Sétálj el a dobozhoz, üsd be a kódot vagy tartsd a leolvasó elé. Az eddigi csomagátvételi rekordom 15,37 másodperc volt! Ennyi időbe telt átvenni a rendelésemet. Szerintem neked se lesz sokkal bonyolultabb. Az automata egyébként szöveges és hangüzenettel is segít a kijeltőjén, hogy minél gördülékenyebben, egyszerűbben jusson el hozzád a rendelésed. 

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a lehetőség, akkor most egy hónapig INGYENESEN, szállítási költség nélkül megteheted

 

A többi szállítási módunk a következőképpen alakul:

Szállítási mód 5500 Ft végösszeg alatt 5500-10.000 Ft végösszeg között 10.000 Ft végösszeg felett Szállítási idő

Fürgefutár házhozszállítás

990 Ft 690 Ft ingyenes 1-2 nap
Átvétel PickPack Ponton 990 Ft 690 Ft ingyenes 3-5 nap
Átvétel GLS Csomagponton 990 Ft 690 Ft ingyenes 2-3 nap
Átvétel Foxpost automatából 590 FT 490 Ft ingyenes 2-3 nap
Átvétel Webox automatából ingyenes ingyenes ingyenes 2-3 nap

Minden szállítási módnál hasznáható a banki áutalás és az utánvételes fizetési mód. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír akció