Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Termékek Menü

Újdonság-értesítő: 2016 júniusa

Az utóbbi napokban rengeteg régi és új kedvenc került fel a zenzero.hu virtuális polcaira. Válaszd ki a kedvenceidet, amelyek egész nyáron veled lesznek! Viselj kétcsúcsú ásványmedálokat, kristályokkal díszített álomfogókat! Ékesítsd magad csillogó tetoválás matricákkal, amelyek idén is minden fesztivál kötelező kellékei lesznek! 

Elkészítettük a nyári csomagokat, amelyek mindent tartalmaznak, amire egy bohém nyár során szükséged lehet: medálok, tetoválás matricák, sőt füzetkék az emlékek megőrzéséhez. Az összes csomag és szett ajánlatunkat ide kattintva találod. 

Amint láthatod, alaposan feltöltöttük a tetoválás matricák készletét. A legnagyobb kedvenc idén nyáron az álomfogós minta, amelyhez egyébként akár nyakláncot, fülbevalót is válaszhatsz magadnak. 

A régi nagy kedvencek közül a geometrikus kollekció tagjai térnek vissza, két újabb formával egy hasábbal és egy dupla kockás nyaklánccal kiegészítve. 

Továbbra is rengeteg kétcsúcsú medál közül válogathattok. Nagyobb adag érkezett az örök kedvenc rózsakvarc, ametiszt és hegyikristály kövekből is. Ez utóbbi három medált már csomagban, ajándékkal is megrendelheted, ha nem tudsz választani közülük. 

A varázspálca alakú medálok közül újra kapható minden idők legnagyobb szerelme az onix. Mindenkinek kötelező, aki mágikus nyárra készül! Illetve egy új ásvány is helyet kapott a sorban: ezúttal a kék szodalit is felsorakozott a varázspálcák közé. 

Új forma is kapható már nálunk: mi kristálykardnak neveztük el, de ha neked jobb ötleted van, írd meg bátran. Ezen kívül az indiai medáljaink is újabb taggal, egy hematittal bővültek. Hematit kőből már 11 különböző ékszer lehet a tiéd, ha szereted ezt az ásványt. 

Teljes kínálattal állnak rendelkezésre a csakra ékszerek is, ha a harmóniát szeretnéd erősíteni az életedben. Ezek a medálok és karkötők a hét csakrát szimbolizáló hét különböző kő felhasználásával készültek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend akció