Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ár:
5.390 Ft
4.990 Ft
Menny.:db

Utazós ásványkarkötő szett

Ár:
5.390 Ft
4.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Cikkszám: SZ02205

Leírás és Paraméterek

Három ásványkarkötő, akvamarin, aventurin és füstkvarc, amely szerencsét hoz utazásaidon: Finoman csiszolt, kerekdek ásványgyöngyök egy vicces bőröndbe zárva. 

A bőröndöcske színe véletlenszerűen kék vagy fekete színben érkezik.

Akvamarin

Színe: Halvány kék

Összetétele: Az akvamarin áttetsző és homályos változata egyaránt ismert, összetételét tekintve pedig rokonságban áll a smaragddal. 

Kultúrtörténete: Az akvamarin kő neve a latin aqua és a marius szavakból ered, amely tulajdonképpen a "tenger vize"-ként fordítható. A hajósok, tengerjárók már az ókorban is talizmánként hordták magukkal hosszú útjaik során. Úgy hitték, megvédi őket a vízbe fulladástól. A rómaiak azokat az ásványokat tartották a legértékesebbnek, amelyeknek pontosan olyan színük volt, mint a tengernek. 

Feltételezett lelki, szellemi hatásai: Azok, akik elsősorban gyógyhatását keresik, a tokorcsakra köveként ismert, tehát hatással lehet az önkifejezésre, illetve minden torokkal kapcsolatos betegségre.

Ha ez a kedvenc kövünk és sokat hordjuk magunknál, az bátorságot, önbizalmat adhat. Úgy tartják, hogy segíti a kommunikációt és az önkifejezést. 

Az áttetsző, halványan kéklő kristály elsősorban a nyugalmat hozhatja el neked. Felfrissíti a képernyő bámulásában megfáradt szemet, illetve az elnehezült szellemet. 

Ókori legendák szerint viselőjének gazdaságot hoz és segít megkülönböztetni a hazugságot az igazságtól, az ellenséget a baráttól. 

Utazáskor, főként a vízzel kapcsolatos élmények során nyújt védelmet. 

Horoszkóp: Halak, Vízöntő, Ikrek, Rák

Aventurin

Színe: Középzöld színű, általában átlátszatlan.

Összetétele: Kvarc ásvány

Kultúrtörténete: Neve az olasz a ventura szóból ered, ami azt jelenti véletlenül. 

Ezoterikus tekintetben ezt a követ a szerencse, a kaland és a lehetőségek kövének tartják. Sokan úgy gondolják, hogy az aventurin ékszerként való viselése kifejezetten szerencsét hoz nekik. Másrészt viszont a személyes fejlődést is támogatja, mindig megmutatva az irányt a legjobb következő lépéshez.

Feltételezett lelki, szellemi hatásai: A zöld kő általában a nyugalom, a stresszoldás területe, így az aventurint is a szív területének gyógyítójaként tartják számon.

Utazáskor segíthet, hogy egyensúlyt teremts a kalandvágy és a pihenés között. 

Horoszkóp: Bika, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő

Füstkvarc 

Színe: Az egészen halvány árnyalattól a feketés barnáig terjedhet a palettája. A kő általában átlátszó, színeloszlása sokkal egyenletesebb, mint például az ametiszté. 

Összetétele: A füstkvarc, ahogy a neve is mutatja a kvarcok családjába tartozik, és színéről kapta a nevét.

Kultúrtörténete: Minden kontinensen előforduló kőről van szó, kis mennyiségben még Magyarországon is található belőle. 

Feltételezett lelki, szellemi hatásai: Úgy tartják, hogy egy földelő, nyugtató ásványról van szó. Az ezotériában erőteljesen védelmező kőnek tartják, illetve úgy sokak szerint a gépek működését is segíti, védi. 

Utazáskor a járművek meghibásodása ellen védelmez. 

Horoszkóp: Bak

Méretezés:

Ha esetleg nem megfelelő számodra a karkötő feltüntetett mérete, kérlek jelezd és megpróbálunk kisebbet vagy nagyobbat készíteni számodra. 

A karkötő elkészítéséhez ásványgyöngyöket használtunk, ezek mérete nem mindig pontosan egyezik a megadott átmérővel, hiszen természetes anyagról van szó, amely nem mindig ugyanúgy viselkedik csiszolás során. 

Karkötő teljes hossza kb. 19 cm
Szorosan mért csuklóméret 16-17 cm
Alapanyag rugalmas damil, kapocs nélkül
A csomag tartalma 3 karkötő + bőrönd formájú dobozka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Utolsó 1 db raktáron
Zöld árnyalatokban pompázó karkötő
4.990 Ft
Raktáron
Halványkék kalcedonból fűzött karkötő
4.890 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Szivárványos holdkőből, rózsakvarcból és lapis lazuliból fűzött karkötő
4.890 Ft