Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vitorlázás és a Balaton inspirálta outfit

Nekem a Balaton színe a kedvencem! Imádom, ahogy változik, alakul és az ezüstös zöldből a világító mentába vált. Az idei első balatoni utazáshoz ezeket a színeket választottam. 

A NUBU márkájú tunikát a MONO Fashion Store-ban vettem, ami az Astoria közelében bújik meg az árkádok alatt. Nagyon szeretem ezt a boltot, mert 2007 óta itt vannak és körülbelül a fast fashion márkák áraiban árulják a magyar divattervezők ruháit. Sokszor sétálok arra, ha tehetem, mert már a kirakat önmagában is egy izgalmas műalkotás.

Mondjuk ez a nagyon bő szabás nem biztos, hogy az én világom, később valószínűleg strandruhaként fogom hordani. De a mesésen zöldes színe és az apró színes vitorlások, ahogy úszkálnak az anyagon :)

 

Készítettem hozzá egy fülbevalót is, amelyen egy toll himbálódzik. A felhasznált kövek: a szürke szerpentinkő, míg a zöldes a legnagyobb kedvencem, az amazonit. 

És persze az új kedvenc cipőmet viseltem, hiszen a vitorláson csakis kényelmes, lapos, puha talpú cipő jöhet szóba. Mondjuk végül nem mentünk el vitorlázni, csak aludtunk a kabinban, de nekem ez volt az első ilyen élményem, tehát kezdésnek jó lesz. 

Idén nyáron hatalmas divat lett ez a bebújós vászon cipő. Főleg a Toms márkának köszönheti diadalmenetét, de én egy másik gyártóra találtam rá. Ez pedig a Paez, egyenesen Argentínából. Legszívesebben az összes színes, mintás cipellőjüket azonnal felvásárolnám. 

 

És azt is megmutatnám, hogy miért éri meg vitorláson aludni. A felkelő nap óhatatlanul bekandikál, én pedig gyorsan lefotózom, 5 óra 5 perckor.