Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zenzero bohémságok a magyar blogokon

Egyre több és több magyar blogger fedezi fel magának a zenzero bohémságok világát. És mi ennek nagyon örülünk! 

Szeretnénk meg is mutatni néhányat a kedvenc interjúink és outfitjeink közül:

 

Fanni gardróbja: Mi a titkuk az ásványos ékszereknek?

"Az utóbbi időben egyre több bolt állványain fedezek fel gyönyörű és egyedi  ásványos ékszereket, így bőven van miből válogatni, a kedvenceimet viszont a Zenzero webshopban leltem meg." írta Fanni. Mit tehetnénk hozzá: Éljenek az ásványos ékszerek!

Pandarte: A természet csiszolt és csiszolatlan szépségei

Interjú Kern Ágival a zenzero megálmodójával a kristályokig vezető útról. Igazán jó érzés, hogy lassan már-már "fertőzésként" terjed a kavicsokhoz való vonzódás. :)

iEmma: Africa

Emma egyenesen egy afriaki szafarira álmodta a háromszög medálunkat. Ez a hangulat is jól áll neki :)

Ruhamánia: The summer is here

"Az év legjobb időszaka a nyár! Nagyon jó, hogy sokáig kint lenni a gyönyörű időben, nézni a  mesés virágokat vagy az égboltot. Felvenni az igazi nyári ruhákat és a kedvenc napszemüvegünket, hogy a nap ne süssön a szemünkbe." írta Bianka. A nagyon nyárias szetthez pedig milyen jól megy a macskaszem medálunk! 

Chloe from the Woods: Golden Age

Chloe a tetoválás matricák bohém oldalát ragadta meg és egy fantasztikus fotósorozattal mutatja be, milyen jól állnak a barna bőrön az aranyszínű és ezüst színű háromszögek, tollak és csíkok. 

Life of Peam: Porcelan doll

A mesés pasztell árnyalatok nem is igényelnek igazán erős kiegészítőket. Mimi nyakában jól mutat az apró amulet üvegcse :)

Nora's Diaries: Ajánló - Zenzero ékszerek

Ajánló és egyben interjú is, arról, hogyan jönnek létre és miért pont ilyenek a Zenzero ékszerek. 

Sarah Bright: Oh, my peplum

Ebben a színes outfitben nagyon jól mutat a színes ásványmedál. És külön imádni való, hogy Sarah körmei is passzolnak az ékszerhez. 

Panka's Beauty: Pear Tree Blooming

Panka már sok mesés hangulatú fotóján viselt zenzero medált, így most a kedvenceinket meg is mutatjuk nektek is. 

My Sweetest Heaven

 Dina három különböző öltözékéhez is viselt zenzero bohémságokat. Úgy tűnik a türkinit karkötő univerzális nyári kiegészítő lesz, a csillogó gyűrű pedig a különlegesebb alkalmakra tökéletes. 

 

A My Sweetest Heaven blogon egyébként egy interjú is készült a zenzero bohémságok hátteréről, indulásáról és arról, hogy szerintem kinek valók a bohémságok. 

Minden megmutatott magyar divatblogot érdemes követni és nézegetni. Imádni való a csajok stílusa és sokat lehet tőlük tanulni! Engem is kifejezetten inspirálnak. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír trend divat interjú