Ez a weboldal a felhasználói élményt javító cookiekat használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zenzero bohémságok itt és ott is

Sokan szeretik az ásványokat, kristályokat rejtő kiegészítőket, és egyre többen meg is mutatják, hogyan viselik azokat. 

A Blikk azt firtatja, hogy mit árul el rólad a kedvenc ékszered. És!!! A képek között egy zenzero bohémság is helyet kapott. Élőben a jövő szombati DIP-en próbálhatod fel. :)
A cikkért, és további DIP-es alkotó ékszereiért katt ide: http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/mit-arul-el-rolad-a-kedvenc-nyaklancod-2417955

Panka az aktuális manikűrvadász fordulóban viselte a fehér-szürke erezetű howlit medált. Valami fantasztikus, hogy milyen tökéletesen passzol a medál és a körömlakk mintája. 

 

A Pierrette Fashion blogon Petra több outfitben is viselt zenzero ékszert. Ő is tökéletesen párostította a howlit medált és persze a rózsakvarcot is a ruhákhoz. Nála most, november 18-ig nyereményjáték is van! Katt ide, ha játszani szeretnél!

A My Sweetest Heaven blogon egy extra dögös szett született, amelyben az ametiszt háromszög medál szerepel, nagyon izgalmas ruhadarabokkal és hajszínnel !!! társítva. 

A Life of Peam blogon Mimi egy izgalmas mintatársításhoz még egy amulett üvegcsét is viselt. Telitalálat, ugye?

 

Nora karácsonyi kívánságlistáján három zenzero medál is szerepel. Naná, hogy a howlit is köztük van :)