Az oldal a maximális felhasználói élmény elérése érdekében cookie-kat használ. További információ: /adatvedelmi_nyilatkozat_3 Megértettem
Termékek Menü
0

#zenzerotavasz: fényképért kupon

Kaptál vagy adtál mostanában zenzero bohémságot? Felfrissítetted a ruhatárad néhány tavaszi hangulatú ásványékszerrel? Hangulatos fotókat is tudsz készíteni róluk?

Küld el nekünk az általad ajándékba adott, saját magadnak vásárolt vagy ajándékba kapott zenzero bohémságod fotóját a zenzero.hu@gmail.com címre! Mi válaszlevélben egy 1000 forint értékű teljes egészében levásárolható + ingyen szállítást biztosító kupont küldünk neked.

Nagyon köszönjük az Instagramon vagy Facebookon megosztott képeket is, sőt ha blogbejegyzést írsz, annak is nagyon örülünk, de ezek ebben az akcióban nem vesznek részt. Viszont természetesen beküldhetők azok is, ha lemented és e-mailben vagy belső üzenetben elküldöd. Használd a #zenzerotavasz hashtaget!

 

Csak saját készítésű fotót fogadunk el a játékban, egy játékos (e-mail címenként) több fotóval is nevezhet, de 1 kuponra jogosult. A kuponok beváltási határideje: 2017. május 31. 

A beküldött képeket a zenzero.hu oldalon, illetve a Facebook oldalon közzétesszük, ezért kérlek olyat küldj, amelynek közzétételéhez hozzájárulsz!

 

+ A leghangulatosabb fotó beküldőjét május 31-én egy zenzero ajándékcsomaggal jutalmazzuk majd!